9 квітня 2023 12:58

"Барса" готова вислухати пропозиції щодо Рафіньї, Фаті та Феррана. Продаж потрібний для літніх трансферів

"Барселона" може розлучитися з кількома гравцями атаки влітку

Як пише Diario Sport, у каталонському клубі розуміють, що заради можливості когось підписати влітку потрібно буде здійснити кілька великих продажів. Щоб не зашкодити проекту, «Барселона» намагатиметься продати тих, хто отримує мало ігрового часу. «Барселона» готова вислухати пропозиції щодо Анса Фаті, Рафіньє та Феррана Торреса.

"Барса" обговорювала становище Фаті з його оточенням і дала зрозуміти, що Ансу цікавляться багато клубів (зокрема, "Манчестер Юнайтед"). Вінгер хоче залишитися у «Барсі». Незважаючи на це, клуб вивчить пропозиції щодо його продажу, якщо вони надійдуть.


Ферран переконаний, що досягне успіху в «Барсі». Він не хоче йти. "Барселона" розуміє, що продати Торреса буде складно, оскільки клубу навряд чи вдасться відбити 55 млн євро, витрачені на його покупку. Інтерес до Феррана виявляють кілька клубів (наприклад, «Інтер» та «Атлетіко»). Вони готові взяти Торреса в оренду або включити до угоди щодо обміну футболістами. "Барселона" вивчить усі пропозиції.


Рафінья опинився в іншій ситуації. Він яскраво виявив себе, коли Усман Дембеле не грав через травму, але бразильця не вважають гравцем, здатним робити різницю. І, що найважливіше, інтерес до Рафіньє виявляють клуби АПЛ, і вони готові заплатити за вінгера велику суму. Минулого літа підписати бразильця хотів «Челсі». Барса з перших рук знає, що зможе відбити суму, вкладену в Рафінью, і навіть вийти в плюс. Зважаючи на те, що влітку «Барсі» доведеться продавати футболістів заради нових придбань, Рафінья може стати дуже цінним активом.