8 квітня 2023 23:56

"Вернидуб – чудовий тренер": захисник російського клубу висловив слова подяки українському наставнику

Екс-захисник Шеріфа Фернандо Костанца, який нині виступає за Крила Рад, згадав про період своїх виступів у Молдові під керівництвом Юрія Вернідуба.


Фернандо Костанца, який виступав під керівництвом Юрія Вернідуба у Шеріфі з 2021 по 2022 роки. розповів, що той зробив великий внесок у успіх команди у кампанії Ліги чемпіонів сезону 2021/22.


«Тренер Юрій Вернідуб, звичайно, відіграв дуже важливу роль у тому, що ми вийшли до групової стадії ЛЧ і так виступили. Він допомагав нам у всьому - йдеться не лише про вибір тактики та інші футбольні речі».


Футболіст відзначив українського тренера як хорошого мотиватора, який допомагав команді рухатися до намічених цілей.

Юрій дуже багато з нами розмовляв, підтримував нас емоційно, допомагав вийти на інший рівень ментально. Він чудовий тренер», – розповів Костанца в інтерв'ю Metaratings.


Нагадаємо, що Вернідуб очолював Шериф з 2020 по 2022 роки. З клубом він двічі виграв чемпіонат Молдови та один раз Кубок країни.


Також за даного фахівця Шериф вперше у своїй історії вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів, де в квартеті з Реалом, Інтером та Шахтарем зміг набрати сім очок і посісти третє місце.


У раунді плей-офф Ліги Європи того сезону Шериф за сумою двох матчів поступився Бразі (2:2, 2:2, по пен. 2:3). Після вильоту з турніру Вернидуб повернувся до України, щоб у лавах ЗСУ стати на її захист проти російських окупантів.