6 квітня 2023 08:24

Клуб РПЛ почав транслювати на стадіоні "відомі фрази" ліквідованого Татарського. Він закликав до знищення України

Клуб російської Прем'єр-ліги "Ростов" почав транслювати на фасаді свого стадіону цитати так званого воєнкору Владлена Татарського (справжнє ім'я – Максим Фомін), якого було ліквідовано 2 квітня у Санкт-Петербурзі. Напис зі словами зрадника України та колишнього зека "ворога буде розбито" мають намір показувати мешканцям міста кілька днів.


Відео зі стадіону "Ростова" із фразою Татарського на тлі російського прапора з'явилися у місцевих Telegram-каналах. "Всім привіт, це вечірній Владлен. Головне військове шоу країни. Ворога буде розбита. Перемога буде за нами. Усім світлого та ясного", - значиться на фасаді арени.


Заступник міністра регіональної політики та масових комунікацій Ростовської області Сергій Тюрін у коментарі пропагандистському інформаційному агентству ТАСС заявив про скорботу через загибель псевдовоєнкора. "Всі ми сумуємо з приводу його трагічної загибелі, і стадіон "Ростов-Арена" на згадку про нього демонструє цей напис", - сказав чиновник.


Раніше боєць змішаних єдиноборств Володимир Мінєєв у паніці звернувся до росіян зі словами про "війну вже в наших містах" після ліквідації Татарського. Зазначимо, що Татарський "прославився" тим, що закликав до геноциду українців і мріяв про "Бучу всеукраїнського масштабу". А одна з найзнаменитіших його фраз звучить наступним чином: "Всіх переможемо. Усіх вб'ємо. Усіх, кого треба, пограбуємо. Буде все, як ми любимо".