3 квітня 2023 22:47

"Аль-Айну" важливо усунути минулі помилки": Ребров звернувся до команди напередодні кубкової гри

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров дав прес-конференцію перед першим виїзним матчем своєї команди з Аль-Васлом до 1/2 фіналу Кубка президента.


Сергій Ребров напередодні матчу з Аль-Васлом в 1/2 фіналу Кубка президента заявив про важливість виправлення командою помилок, яких вона припускалася в минулих матчах.


«Програма підготовки до кожного матчу включає виявлення помилок минулих ігор. Усі роблять помилки, але найголовніше – їх усувати, щоб вони не повторювалися у майбутніх поєдинках, ніж ми, власне, і займаємось».


Ребров згадав, що минулого сезону Аль-Айн вже зустрічався з Аль-Васлом у Кубку ліги на стадії 1/4 фіналу. Тоді у домашній грі команда українського тренера зіграла внічию 3:3, а в гостях перемогла з рахунком 4:3. У підсумку Аль-Айн забрав собі трофей того сезону, обігравши у фіналі Аль-Ахлі (3:2).


«Ми маємо виявити сильне бажання та необхідну серйозність, оскільки це інший турнір, відмінний від ліги, і він дуже важливий для нас усіх. Я досі пам'ятаю наші протистояння з Аль-Васлом у Кубку ліги минулого сезону. Завдання було нелегким», – цитує Реброва прес-служба Аль-Айна.