3 квітня 2023 17:50

"Барса" закликала Тебаса піти у відставку через хибні докази у справі Негрейри: "Але ми розуміємо, що президент Ла Ліги буде наполягати, продовжуючи завдавати шкоди клубу"

«Барселона» закликала Хав'єра Тебаса піти у відставку з поста президента Ла Ліги


Сьогодні стало відомо, що глава іспанської ліги направив до прокуратури хибний доказ у справі про виплати Хосе Марії Енрікесу Негрейрі.


Пізніше Тебас опублікував твіт, у якому назвав цю інформацію недостовірною та заявив, що документ, який він надав, не є хибним, а також зазначив, що ліга нікого не звинувачує.


«З огляду на серйозність інформації, що з'явилася сьогодні, в понеділок, в La Vanguardia, в якій президент Ла Ліги Хав'єр Тебас згадується як людина, яка надіслала неправдиві докази до прокуратури, щоб звинуватити наш клуб, ФК «Барселона» хоче висловити свій глибокий гнів, обурення та втому. .

З цієї причини ми наполегливо просимо президента Ла Ліги публічно виступити з поясненнями, окрім твіту, опублікованого рано-вранці паном Тебасом.


ФК «Барселона», як казав президент Жоан Лапорта останніми тижнями, почувається жертвою медіа-лінчування через події, яких ніколи не було: «Барса» ніколи не підкуповувала суддів.


Жменька ЗМІ та осіб, які формують громадську думку, брала участь у цьому переслідуванні з більш менш поганими намірами, і Ла Ліга за лаштунками роздмухувала вогонь проти нашого клубу, а внесок її президента був спрямований лише на те, щоб засудити нас перед очима громадськості до того, як факти буде надано суду.


Це не перший випадок, коли президент Ла Ліги використовує всі свої засоби масової інформації, щоб підірвати «Барселону», але, за винятком його звичайної нісенітниці, ми ніколи б не змогли собі уявити, що він спробує звинуватити наш клуб за допомогою хибних доказів.


Новина, опублікована сьогодні La Vanguardia, настільки серйозна, що має насторожити всі клуби Ла Ліги через практику, яка не вписується у функції, покладені на президента Ла Ліги.


Через один цей факт, а саме через присвоєння функцій, які не відповідають його посаді, а також почуття гідності та поваги до посади президента Ла Ліги, пан Тебас має піти зі своєї посади.


Однак, знаючи про його одержимість переслідуванням «Барселони» і постійний прояв неприязні до нашого клубу, ми розуміємо, що нинішній президент Ла Ліги буде завзято чинити запеклу поведінку, продовжуючи завдавати шкоди нашому клубу», – йдеться у заяві «Барселони».