3 квітня 2023 14:50

Президент Ла Ліги направив до прокуратури Іспанії неправдивий доказ у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас направив до прокуратури Іспанії неправдивий доказ у справі Негрейри.


Як повідомляє Diario Sport із посиланням на La Vanguardia, у лютому президент Ла Ліги надіслав прокурору лист зі звинуваченнями на адресу двох колишніх президентів "Барселони" - Хосепа Марії Бартомеу і Сандро Роселя - на підставі рукописного документа, знайденого в будинку колишнього директора "Барселони" Хосепа Контрераса, нині покійного.


Однак цей документ стосується іншої справи - про нецільове використання коштів Королівською іспанською футбольною федерацією. Тебас співвідніс імена, що фігурували в документі, з експрезидентами "Барселони" і виплатами Хосе Марії Енрікесу Негрейрі.


Ситуацію прояснила сім'я Контрераса: документ був написаний 20 років тому, і зазначені в ньому імена не мають стосунку до колишніх менеджерів "Барселони" і колишнього віце-президента суддівського комітету. Там згадується прізвище Рамона Роселя, колишнього бухгалтера компаній Контрераса, та ім'я Хосе Марії, співробітника банку.


Сам Тебас заявив, що надіслані ним докази "не несуть спекулятивного духу", а в листі "не висуваються звинувачення проти кого-небудь".