30 березня 2023 14:46

Зінченко та його головний конкурент: "Арсенал" визначився із кандидатурою змінника української зірки

Захисник Арсеналу Кіран Тірні, який є головним конкурентом Олександра Зінченка, швидше за все, залишить команду влітку. Змінником українця стане інший футболіст.


Лівий захисник Арсеналу Кіран Тірні, схоже, залишить команду Мікеля Артети найближчим літнім трансферним вікном.

25-річний шотландець програв цього сезону конкуренцію Олександру Зінченку на лівому фланзі оборони після приходу українця до клубу.

Хоча Тірні і відіграв цього сезону 28 матчів (один гол, два асисти), проте в АПЛ використовувався як гравець ротації, коли Зінченко був здоровий. Трансфермаркт оцінює шотландського гравця у 25 мільйонів євро.

Видання Football.london припускає, що Якуб Ківьор у наступній кампанії складе конкуренцію 26-річному українцю.

23-річний поляк приєднався до Арсеналу зі Спеції в зимове трансферне вікно за вісім мільйонів євро і вже провів за команду два матчі.

Основною позицією Ківьйора є центральний захисник. При цьому він володіє гарним пасом, що дозволяло йому отримати досвід гри на фланзі захисту і центрі півзахисту. Стильно він може підійти для стилістики Артети зліва в обороні.

Зазначимо, що Зінченко цього сезону відіграв за Арсенал 27 матчів у всіх турнірах, в яких забив один гол і віддав дві результативні передачі.