27 березня 2023 13:41
1

Леоненко назвав українського футболіста, якого підписав би в "Динамо": "Я пішов би у спортивні директори"

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, відповів на питання FanDay.net про те, кого він би підписав у столичний гранд, маючи 50 мільйонів євро і чи погодився б очолити київську команду.


Учора редактор FanDay.net Андрій Піскун провів стриму в Instagram з Віктором Леоненком, у якому взяв участь і журналіст Євген Чепур, який запитав експерта: кого б він купив у Динамо, якби його призначили головним тренером і виділили 50 мільйонів євро на трансфери? Ось що відповів Леоненко:


Тут треба вивчати, на які позиції. У мене взагалі б ніхто так не їхав, як Циганков і Ярмоленко, якому пощастило. У мій час тільки Шевченку пощастило о 23-й поїхати.

Так як у Динамо немає зараз нападаючих, то я б узяв Довбика. Пiхальонок до зв'язки з Довбиком? Йому й Буяльський добре підходить. У Динамо не кожен хороший футболіст може заграти, бо вимоги у київському клубі зовсім інші».


Однак Леоненко категорично не хоче бути тренером, йому цікавий інший шлях у футбольній кар'єрі.


«Але я б у тренери точно не пішов, а от у спортивні директори пішов. У нас тренер – це тато, мама плюс мало бачитимеш сім'ю. Я таке не люблю, це реально день і ніч треба сидіти.


Дехто йде в тренери, щоб просто покомандувати, але в мене зовсім інший підхід – про футболістів треба знати все досконало».

Да и кот бы помогал своим мурчанием,или драпнул бы лентяя.