21 березня 2023 20:48
1

"Покупка Яремчука – непростима": екс-форвард збірної Бельгії шокований низькою результативністю українця

Екс-форвард національної збірної Бельгії Жіль Де Більде вважає провальним трансфер українського 27-річного нападаючого Романа Яремчука у Брюгзі.


Жіль Де Більде вважає, що шоковий ефект для гравців Брюгге після звільнення головного тренера Скотта Паркера та призначення Ріка де Міля не буде довгим.


"Кілька гравців видихнули з призначенням Ріка де Міля, але цей шоковий ефект, схоже, був недовгим". Гент має більше шансів увійти до чемпіонської групи наприкінці чемпіонату, ніж Брюгге, який перебуває у важкому стані. У них дуже мало хлопців, які можуть щось змінити».


Де Більде жорстко проїхався нападаючим Брюгге Романом Яремчуком за його слабкі бомбардирські показники.


«Заплатити за Яремчука 16 мільйонів євро та отримати таку маленьку віддачу – це не можна пробачити», – сказав експерт у коментарі Het Laatste Nieuws.

Нагадаємо, що Яремчук перейшов у Брюгге із Бенфіки на старті поточної кампанії за 16 мільйонів євро. Ця покупка є рекордною в історії бельгійського клубу. Всього за команду він провів 29 матчів, у яких забив два голи та віддав чотири результативні передачі.

Після приходу на посаду головного тренера Де Міля Брюгге провів два матчі. У першій грі команда вдома обіграла Стандарт (2:0) у рамках 29 туру першості Бельгії, проте українець провів всю гру в запасі.


У наступному турі місцевого чемпіонату Брюгге поступився в гостях Кортрейку (0:1). Яремчук з'явився на полі на 64 хвилині, проте не зміг допомогти команді зрівняти рахунок. Більше того, він відзначився диким промахом по воротах із забійної позиції.


Брюгге зараз посідає п'яте місце у чемпіонаті, відстаючи від четвертого рядка, що дає право виходу до чемпіонської групи, на два бали.

Де Більде виступав за збірну Бельгії з 1994 по 2000 роки. Він провів за неї 25 матчів, у яких забив три голи.

Де Більде виступав за збірну Бельгії з 1994 по 2000 роки. Він провів за неї 25 матчів, у яких забив три голи.
так і в Яремчука такаж статистика))