20 березня 2023 14:24

Алегрі про гол Костича "Інтеру": "Юве" – джентльмени, ми говоримо про футбол, а не про суддівство. Ви постійно намагаєтеся викликати суперечки подібними питаннями"

Массиміліано Алегрі відмовився коментувати суддівство у матчі проти «Інтера».


У 27-му турі Серії А "Ювентус" обіграв "Інтер" (1:0) завдяки голу Філіпа Костіча з передачі Адрієна Рабьо на 23-й хвилині. Головний арбітр матчу Даніеле Кіффі зарахував гол, проте відеоасистентам здалося, що під час гольової атаки м'яч міг потрапити в руку Рабьо чи Влаховичу. Після перевірки епізоду за допомогою ВАР рішення зарахувати гол залишилося чинним.

«Не злить мене… Рішення суддів треба приймати, вони можуть керуватися тією чи іншою логікою. Ми не здіймали галасу після ситуації з «Салернітаною», а потім у матчі з «Інтером» на початку сезону нам не зарахували гол, а потім не могли сказати, була гра рукою чи ні.

У цьому сенсі «Юве» – джентльмени, ми не створюємо надто багато проблем. Ми говоримо про футбол, а не про суддівство. Коли було запроваджено ВАР, а незабаром «Аталанті» не зарахували гол, я сказав, що якщо система об'єктивна, вона працює, але якщо вона стає суб'єктивною, то це проблема.

Якби ВАР не зарахував гол [Костича], вважаючи, що Рабьо зіграв рукою, це було б суб'єктивним рішенням.

Насамперед це ви формуєте думку про недобросовісність суддів, постійно ставлячи такі питання. Запитайте мене, чому я вибрав того чи іншого гравця, чому я зробив таку заміну, але не намагайтеся постійно викликати суперечки», – сказав головний тренер «Ювентуса».