13 березня 2023 15:06

Мілітао про Лігу чемпіонів: "Ще нічого не вирішено, у "Ліверпуля" суперсклад. Салах гіпермотивований на матчі з "Реалом"

Едер Мілітао висловився про перемогу "Реала" над "Ліверпулем" у Лізі чемпіонів з рахунком 5:2.


«Вечір у Ліверпулі був одним із найпам'ятніших за всю мою кар'єру. Перемогти там із рахунком 5:2 та забити – це унікальний момент для будь-якого футболіста. Але у «Ліверпуля» суперсклад. Ми не хочемо, щоб удома нас здивували. Мо Салах підходить до матчу у гарній формі. Він завжди небезпечний, а на матчі із «Реалом» ще й гіпермотивований. Ще й Роберто Фірміно знову забиває. Тож до кінця матчу-відповіді ще нічого не вирішено.


Хтось вважає, що все вже вирішено, але я чекаю на велику гру між двома клубами з найбільшою історією у світовому футболі. Звичайно, «Реал» має дуже велику перевагу, але ми повинні почекати ще 90 хвилин. Нічого не вирішено.


У попередніх розіграшах Ліги чемпіонів уже траплялися ситуації, коли все було на межі. Вони стали для нас уроком. «Ліверпуль» досягнув прогресу в минулих матчах. Ми бачили їхню гру з «Манчестер Юнайтед» – це було вражаюче.


Ми очікуємо, що «Ліверпуль» у Мадриді буде зовсім не таким, як на «Енфілді», бо їм доведеться ризикувати, аби забивати. Наше завдання – провести такий матч, щоб ніхто не згадував про 5:2 на «Енфілді».


На нашу користь зіграє те, що гра у відповідь пройде на нашому стадіоні. «Ліверпуль» опиниться під величезним тиском, адже кожна хвилина буде для нас успіхом. «Реал» мав проблеми з перемогами та голами після гри з «Ліверпулем», але я переконаний, що цього тижня все зміниться», – сказав захисник «Реала».


Гра у відповідь між «Реалом» і «Ліверпулем» відбудеться 15 березня.