13 березня 2023 13:00

Гравці та тренери "Кадіса" ображали та штовхали суддів після матчу з "Хетафе". Воротарю Ледесмі загрожує бан до 12-ти матчів

Воротареві «Кадіса» Хереміасу Ледесме загрожує дискваліфікація до 12 матчів.


Матч «Кадіса» та «Хетафе» у п'ятницю, 10 березня, у 25-му турі Ла Ліги завершився внічию з рахунком 2:2.


На 16-й хвилині компенсованого часу форвард Хетафе Енес Унал реалізував пенальті, призначений за гру рукою захисника Кадіса Альфонсо Еспіно у своїй штрафній площі.


Після цього між гравцями зав'язалася бійка, за підсумками якої з поля було видалено захисника «Кадіса» Ісаака Карселена.


Конфлікт продовжився і після матчу у підтрибунному приміщенні. Згідно з протоколом матчу, воротар "Кадіса" штовхнув партнера по команді, що знаходився за спиною головного арбітра матчу Алехандро Ернандеса Ернандеса, щоб зачепити його.

Як повідомляє Marca, дисциплінарний комітет Королівської іспанської футбольної федерації розгляне інцидент. Ледесме загрожує дискваліфікація терміном від 4 до 12 матчів.

Крім того, червону картку отримав тренер воротарів "Кадіса" Лоло Бокардо, який намагався влаштувати бійку з головним арбітром після матчу.


Пізніше він назвав суддівську бригаду сукиними дітьми. Також у протоколі матчу фігурує помічник головного тренера команди Дієго Рібера, який штовхнув Ернандеса в підтрибунному приміщенні.