13 березня 2023 12:42

"Це було важко зрозуміти": конкурент Яремчука у "Брюгге" розкритикував колишнього тренера за довіру до українця

Партнер Романа Яремчука по Брюгге нападник Ферран Ютгла заявив про те, що йому стало легше грати після звільнення Скотта Паркера з посади головного тренера команди.


Брюгге провів свій перший матч після звільнення з посади головного тренера Скотта Паркера. Команда вдома впевнено обіграла Стандарт (2:0) у 29-му турі чемпіонату Бельгії. На жаль, 27-річний український форвард команди Роман Яремчук провів весь матч на лаві запасних.

При цьому Ферран Ютгла, який у даному матчі відкрив рахунок і перервав свою десятиматчеву серію без забитих голів, заявив, що йому набагато легше стало грати під керівництвом поки що тимчасового тренера Ріка де Міля.


«Мені потрібен був цей гол для моєї впевненості та для команди. Останні кілька місяців, після того, як пішов Карл Хофкенс, мені стало важко. Де Міль вселив у мене велику впевненість. Мені це потрібно: хтось, хто довіряє мені. Завжди потрібно працювати, але якщо тренер довіряє тобі грати легко».


24-річний іспанський форвард вважає, що Скотт Паркер без причин став залишати його в запасі і взагалі погано взаємодіяв з ним.


«Попередній тренер посадив мене на лаву без жодної причини. Він нічого не пояснював. Це було важко зрозуміти», – сказав Ютгла у коментарі Het Nieuwsblad.

Варто зазначити, що Паркер здебільшого довіряв Яремчуку. У своїх 12 матчах на чолі команди він 11 разів задіяв українця (шість разів в основному складі). Проте Яремчук у цих поєдинках не зміг відзначитись жодною результативною дією.


Загалом Яремчук у 28 матчах за Брюгге забив два голи та оформив чотири асисти.