10 березня 2023 16:40

Конте про слова Рішарлісона: "Він не критикував мене. Він сказав, що його сезон - лайно, і він правий. Якщо він заслуговуватиме грати, я дам йому таку можливість"

Антоні Конте відреагував на слова Рішарлісона про цей сезон.


Нагадаємо, нападник «Тоттенхема» після вильоту команди з Ліги чемпіонів заявив: «Цей сезон – просто лайно, я не граю. Конте посадив мене на лаву, це неможливо зрозуміти. Я мав вийти у старті з «Міланом».


«Передусім, я подивився інтерв'ю Рішарлісона. Він мене не критикував. Він сказав, що його сезон – лайно, і він має рацію. Його сезон не дуже добрий.

Він мав травми, він грав у Лізі чемпіонів, а потім поїхав на чемпіонат світу, після чого отримав серйозну травму. Він не забив за нас жодного гола.


Я думаю, він був чесний, коли сказав, що його сезон був не дуже добрим. Для нього сезон ще не закінчився. Якщо він заслуговуватиме на те, щоб грати, я дам йому таку можливість.


Що стосується решти інтерв'ю, я думаю, що він зробив помилку. Коли ви говорите про «я», а не про «нас», ви виявляєте егоїзм. Я говорю своїм гравцям, що якщо ми хочемо побудувати щось важливе і виграти трофей, ми повинні говорити «ми», а не «я» – інакше ви думаєте лише про себе.


Він припустився помилки і вибачився, і мені було корисно ще раз прояснити це з командою. У цьому аспекті ми маємо вдосконалюватися. Ми маємо бути більшою мірою командою і виявляти більше позитиву, особливо в негативні моменти.


Іноді бути добрим хлопцем недостатньо. Потрібно виявляти бажання і боротися, бути неприємним, щоб вигравати матчі та дуелі. Я думаю, що іноді ми буємо трохи м'якотілими, але я тренер, і я в першу чергу відповідаю за це, а це трапляється не щоразу.


Я маю покращити команду, і я мушу покращити дух моєї команди. Це завжди траплялося у минулому, і я сподіваюся, що це станеться і тут», – сказав Конте.