10 березня 2023 15:30

Клопп прокоментував рішення Фірміно покинути "Ліверпуль" наприкінці сезону

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував рішення бразильського нападаючого Роберто Фірміно покинути клуб після закінчення сезону-2022/2023.


«Так, він сказав мені. Здивований? Так, трохи, але я не був захоплений зненацька, насправді це нормально.

Все могло піти двома шляхами, і це був один із них. І я це дуже поважаю. Це абсолютно нормально за таких тривалих відносин, які склалися у нас і у Боббі з клубом, з більшістю гравців і, звичайно, з уболівальниками.

Був доволі особливий матч. Мені сподобався прийом, який йому надали, коли він вийшов на поле в матчі з "Манчестер Юнайтед". Він розповів мені, а потім ще сказав: "Тепер я хочу довести цю чудову історію до позитивного кінця". Отож і все. Він повністю тут і повністю відданий справі, наскільки кожен може собі уявити. І це все, що нам потрібно знати.

Зараз немає часу на прощання чи щось подібне, для цього буде достатньо часу згодом. Коли б він не повернувся, всі знають, що ця пісня ще довго-довго звучатиме у всіх у вухах, я майже певен. Думаю, що він один із тих гравців, що навіть якби він приїхав із командою суперника, люди були б справді раді його бачити тут», — наводить слова Клоппа офіційний сайт «Ліверпуля».