9 березня 2023 11:06
1

Яремчук працюватиме з екс-тренером "Барселони" та "Аякса": відомий можливий змінник Паркера у "Брюгге"

Нападник Брюгге Роман Яремчук дуже скоро може отримати нового головного тренера, бельгійський клуб продовжує вести переговори з потенційною заміною Скотта Паркера.


Учора стало відомо, що після розгромної поразки від Бенфіки (1:5) у Лізі чемпіонів Скотт Паркер втратив посаду головного тренера.

Як стверджує Voetbal Nieuws, Брюгге зараз веде переговори з Альфредом Схройдером, останнім місцем роботи якого був Аякс. Також на його рахунку робота асистентом у Барселоні та півроку у Брюгге з січня по літо 2022 року.

Поки клуб веде переговори з новим наставником Романа Яремчука, керуватиме командою Рік де Міл, саме він буде в.о. головного тренера у матчі зі Стандартом, а допомагатиме йому Бьорн Де Неве.

42-річного Паркера було призначено головним тренером Брюгге 31 грудня. Англійський фахівець змінив на посаді наставника бельгійської команди Карла Хофкенса, який раніше також був звільнений.


Брюгге під керівництвом Паркера провів у всіх турнірах 12 матчів, у яких здобув дві перемоги, зазнав чотирьох поразок і шість поєдинків звів унічию.


Фото: PA Wire

Слава Гугль-перекладачу