6 березня 2023 20:42

Мессі - про Мбаппе: "Забити три м'ячі у фіналі ЧС і не стати чемпіоном світу - повне божевілля"

Нападник "ПСЖ" Ліонель Мессі поділився спогадами про перемогу збірної Аргентини на чемпіонаті світу в Катарі, а також прокоментував хет-трик свого одноклубника Кіліана Мбаппе у вирішальному матчі за титул із Францією (3:3 за підсумками овертаймів).


"Фінал турніру захоплював дух, а сценарій матчу був абсолютно божевільним. Кіліан Мбаппе забив три неймовірні голи у фіналі! Не бути чемпіоном після цього було повним божевіллям. Але він уже вигравав його раніше і знає, що означає бути чемпіоном світу. Але так, то був великий фінал для світового футболу. І тепер мені приємно грати з ним в одній команді, і я сподіваюся, що ми зможемо досягти великих результатів тут, у Парижі.

Щоправда, це було дуже вражаюче. Важко пояснити всі емоції, які я зміг пережити. Тому що цей чемпіонат світу був мрією всього життя і ми змогли поділитися нею з аргентинським народом. Ми очікували, що це буде божевілля, але не настільки, наскільки це було зрештою! Для тих, хто мав нагоду зіграти на цьому чемпіонаті світу, і для всього аргентинського народу цей момент назавжди залишиться в пам'яті», — наводить слова Мессі офіційний сайт «ПСЖ».