6 березня 2023 20:24

Півзахисник "Інгульця" Клименко: "Ковалець місяць розбирав "Динамо": хто в якій позиції м'яч приймає, хто як починає атаки, хто якою ногою б'є"

Півзахисник «Інгульця» Владислав Клименко прокоментував перемогу над «Динамо» (2:0).


‒ Що допомогло «Інгульцю» виграти в столиці?

‒ Не буду оригінальним у відповіді – якісна, хороша підготовка. Ми всі збори про це «Динамо» говорили, місяць майбутній матч обговорювали Сергій Іванович Ковалець нам все розбирав: хто в якій позиції м’яч приймає, хто як починає атаки, хто якою ногою б’є… Тож ми все це розібрали й постаралися зіграти так, щоб здобути потрібний результат. У нас була своя ідея, хотіли перемогти – радий, що вдалося цього досягти.

‒ Напевно, першим, хто вас привітав, був президент клубу Поворознюк. Обіцяв фірмові шашлики?

‒ Так, Григорович відразу після завершення гри нам першим подзвонив. Привітав всю команду. Раді, що до президента прибудемо з подарунком.

‒ Після матчу від ваших суперників дісталося арбітрині Катерині Монзуль – про це говорили і Луческу, і Ванат, який додав, що у світі топматчі жінки не судять. Ви, напевно, маєте свій погляд на суддівство матчу «Динамо» – «Інгулець»?

‒ Це – футбол. Бували суперечливі моменти, до речі, в обидві сторони. Проте не бачу, про що говорити, якщо на грі працював VAR. Моменти переглядалися, судді, напевно, бачили потрапляння м’яча в руку тому ж Кухаруку. В них є всі сучасні рекомендації, буває природне положення руки й неприродне. Судді прийняли таке рішення – матч закінчився, результат на табло, – сказав Клименко.


Фото - ФК «Інгулець»