6 березня 2023 19:15
2

"Динамо" саме себе потопить, не треба їм допомагати". Циганик про суддівство у матчі з "Інгульцем"

Журналіст у своїй програмі Циганик LIVE детально проаналізував усі суперечливі моменти у поєдинку, які зіграли головну роль у зустрічі.


"Перший момент: йде атака Динамо, Шепелєв помиляється, втрачають м’яч, передача вперед. Іде боротьба, Дячук перший на м’ячі, його у спину штовхає Сітало. Ніхто мене не переконає, що тут не було порушення правил. Дячук йде на м’яч і в нього влітає Сітало, ніякої гри в корпус тут немає, гра в спину. Дивно, що на цьому поєдинку був VAR і Монзуль консультувалася, але ніякого рішення не було ухвалено. Примітно, що у наступному моменті Ванат на швидкості штовхався корпусом із захисником Інгульця і Монзуль призначила штрафний. Без усіляких сумнівів.

Так, Динамо не заслужило на перемогу в цьому матчі і заслужено переміг Інгулець, але він забив би переможний м’яч і не треба їм допомагати. Але вже у цьому моменті йде упередженість щодо команди, яка може повернутися у чемпіонську гонку. Динамо саме себе потопить, не треба їм допомагати. У такій формі, які вони є зараз, вони самі себе потоплять. Вони зараз, судячи з першого матчу, неготові повертатися. І допомагати їм топитися, може не треба.


Другий гол. Момент із рукою, після такогоу мене взагалі враження, що в УПЛ можна грати руками після повернення. Кухарук тримав руку на відстані від тіла. Так, дивно зіграв Попов, який біг з Одарюком, а потім його відпустив. Та це питання до Попова. Але ще раніше. Момент із Кухаруком, він навіть робить рух на зустріч м’ячу – це гра рукою. І 0:2. І тому стані, в якому перебуває Динамо, воно не те, що з 0:2, воно з 0:0 вилізти не може. А з 0:2 шансів не було. У другому таймі уже ніяких емоцій у Динамо не було…".
Динамо вже давно тоне в тому лайні , яке створив Суркіс..
Сховати
himars_2022, більше 20 років... Після того, як не стало ВВЛ.