6 березня 2023 15:06

"Львів" – "Минай" – 1:0: вирішальна заміна та дебют одразу десяти новачків загострюють інтригу у боротьбі за виживання в УПЛ

Гравці Миная більш активно розпочали гру, але перший небезпечний момент виник лише на 22-й хвилині. Нападник закарпатської команди Вишневський пробив метрів із 20, але ФК Львів врятувала поперечина.


На 31-й хвилині після кутового біля воріт господарів Булеза отримав м'яч, проте пробив трохи вище. Зазначимо, що у складі ФК «Львів» на цей матч вийшли 10 новачків у стартовому складі.

На початку другого тайму ФК Львів мав чудову нагоду забити м'яч. Після прострілу з флангу Петько метрів із восьми дав на силу вище воріт. І після цього настало затишшя, яке порушилося ближче до кінця поєдинку.

На 75-й хвилині після навісу з флангу хавбек Миная Твердохліб буквально з двох метрів не опав у ворота. А ось господарі у наступній атаці відкрили рахунок. На 77-й хвилині контратака ФК "Львів" принесла результат. У Ременяка, який вийшов на заміну на 64-й хвилині, метрів з 18-ти вийшов ідеальний удар - м'яч по траєкторії, що йде, залетів під штангу.


Цей м'яч і вирішив результат поєдинку. ФК Львів залишився на останньому, 16-му місці у турнірній таблиці, набравши 12 очок. Минай розташувався на 15-му рядку, маючи у своєму активі 14 очок.


Львів — Минай 1:0


Гол: Ременяк, 77


Львів: Рибка — Ґільєрме (Богунов, 46), Ґабріель, Дитятьєв (Никитюк, 53), Траоре — Алібеков, Антоніо (Мильченко, 69) — Свржняк (Ременяк, 63), Бєляєв, Кузик — Грисьо (Есеола, 53).


Минай: Бандура — Гончар (Голуб, 84), Горін (Кравчук, 80), Мельник, Нємчанінов — Петько (Шишка, 79), Вітенчук (Паламар, 84) — Гечев (Рогозинський, 72), Твердохліб, Булеза — Вишневський.


Попередження: Есеола — Мельник