5 березня 2023 09:21

"Арбітр не свиснув, коли СК "Дніпро-1" забивав другий гол": тренер "Олександрії" пройшовся по спірним епізодам

Сергій Кравченко після матчу 16-го туру УПЛ Олександрія – Дніпро-1 (2:2) оцінив перформанс команди господарів у перестрілці з лідером чемпіонату України.

Олександрія завдяки дублю Еміля Мустафаєва спромоглася відібрати очки у Дніпра-1, який не знає перемог в офіційних матчах після рестарту сезону.

«Ми мали претензії, коли забивався нам другий м'яч. Арбітр не побачив фол, хоча підказував четвертий суддя – це я чув особисто. В решті претензій не було. Я вважаю, що судді впоралися із матчем. Ми подивилися момент із голом Довбика – не було офсайду. Довбик був на лінії. А щодо другого голу – ми ж забили у цій атаці, тож у нас емоції позитивні. Насамкінець зрівняли рахунок, і ми задоволені. Дуже задоволені», – наголосив тренер.


Кравченко оцінив перформанс Олександрії на фоні лідера УПЛ.


«Перші двадцять хвилин нам не вдалося, хоча ми налаштовували хлопців із першої хвилини грати першим номером, не боятися, пресингувати. Поки що нам це не вдається. Головна наша мета – змінити психологію, змінити стиль більш агресивний футбол. Вдома це навіть не обговорюється, на виїзді – те саме», – сказав Кравченко після матчу.