4 березня 2023 21:15
5

"Викинули мільйон, він реально скрізь тільки заважає": Леоненко відреагував на фіаско "Динамо" у грі з "Інгульцем"

Колишній гравець Динамо Віктор Леоненко залишився незадоволеним суддівством у матчі киян з Інгульцем (0:2) у 16 турі чемпіонату України. Експерт вважає, що VAR у цій грі не виконав свою функцію.

На думку Віктора Леоненка, Інгулець два свої голи у ворота Динамо забив із порушеннями правил. В епізоді з першим голом Артем Сітало у боротьбі відштовхнув Максима Дячука.


«Перший гол, очевидне порушення. Нахрен VAR? Я пропоную зробити як у НБА. Там стіл довгий, телевізори та потім ще дзвінок другові. Десь там в іншому місті сидить фахівець, який розуміється на всіх моментах. Ось він говорить і потім робляться висновки».

Леоненко наголошує, що з таким рівнем суддівства Україні краще взагалі відмовитися від VAR. На 34-й хвилині матчу був ідентичний епізод, коли Владислав Ванат у боротьбі відштовхнув Олександра Кучеренка. Однак тоді Катерина Монзуль зафіксувала фол у атаці.

«Може, у нас теж VAR прибрати і телефонуйте тому, кому ви довіряєте. Навіщо ми викинули кудись мільйон? Він реально скрізь лише заважає. Якщо його вмикати, то там і сліпий бачить, що там порушення».

«Попов біжить страхувати Дячука, майже встигає на удар Козака. Запитання: де був правий захисник? Або півзахисник. Хтось із них мав бути там. Скільки часу минуло, поки Попов робив човник. Та й [Козак] класно влучив. Де всі були? Ви когось бачили? Мабуть, реально вітер заважав».

плохому танцору......Забивать надо голы и всякие вары и монзулихи пофиг, а так уровень игрков средний таков, что и отображает турнирная таблица и счет на табло
Витя, бери команду и будешь луДший
Дуже важливий фактор для ЦЗ— хто з тобою грає в парі. Хоча їх двох і награвати у другій частині зборів, але ж результат на табло. Одна справа бути в парі з Забарним, або Сиротою, друга— з Дячуком. Ось Попов і провалився
А если попробовать забивать голы.
Катя тоже будет виновата?
Обидно за уровень, болею за Динамо с 1983 года (когда тоже были проблемы), но уровень порожает. Приехали "колхозники" при всем к ним уважении (респект им) и просто делают Динамо. Называется - доеб****сь до мишей.