3 березня 2023 19:32

"Довбику ще стільки треба розповідати". Леоненко підписав вирок українським форвардам, порівнявши їх з Бензема

Колишній гравець київського Динамо, а нині футбольний експерт Віктор Леоненко проаналізував перший матч 1/2 фіналу між мадридським Реалом та каталонською Барселоною (0:1).


Віктор Леоненко звернув увагу на гру форварда Реала Каріма Бензема у матчі проти Барселони. Експерт відзначив футбольне мислення француза, який дуже швидко приймає рішення на полі за небезпечних моментів.

«У Реала можна відзначити незарахований через поза грою гол Бензема. Що тут треба відзначати: як швидко спрацював і ухвалив рішення Бензема. Чи багато у нас таких гравців, які так швидко могли б все вирішити?».


За словами Леоненка, українським нападникам ще треба багато чого навчитися, щоби підвищити свою майстерність. Дісталося від екс-гравця Динамо та найкращому бомбардиру поточного сезону УПЛ форварду Дніпра-1 Артему Довбику.

«Я навіть не говоритиму про нападників, просто у нас їх немає. При чому разом із Довбиком, бо йому теж треба ще рости, йому треба стільки всього розповідати та показувати, бажано», – сказав Леоненко в авторському проекті на ютуб-каналі.

У поточному сезоні УПЛ Довбик посідає перше місце у списку бомбардирів, забивши 11 м'ячів у 15 матчах.

Нагадаємо, що поєдинок у відповідь 1/2 фіналу Кубка Іспанії, в якому Барселона прийме Реал, відбудеться 5 квітня.