3 березня 2023 11:46
1

"Йому незвично так грати після "Динамо": Леоненко оцінив дії Миколенка у матчі "Арсенал" – "Евертон"

Екс-нападник Динамо та збірної України Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, оцінив гру Віталія Миколенка у матчі чемпіонату Англії проти Арсеналу.



Евертон з Віталієм Миколенком без шансів поступився лідеру турнірної таблиці АПЛ Арсеналу і завдяки цьому закріпився у зоні вильоту. Миколенко провів на полі всю гру і здебільшого запам'ятався тим, що проморгав момент із першим голом у ворота Евертона.

Та українського захисника похвалила англійська преса. Також високої думки про гру Миколенка у поєдинку з Арсеналом залишився і Леоненко, котрий вважає, що наш співвітчизник майже весь перший тайм надійно протидіяв Сака.

«До 40-ї хвилини Сака взагалі нічого не показував, Миколенко просто зжер його. Тим більше Сака непорядно поводився, бив того ж Миколенка, а суддя не свистів».


Також Леоненко заявив, що Миколенко не звик грати у відборі під час виступу за Динамо.

«Ви уявляєте, як зараз грати Миколенка після Динамо, де не треба було відбирати? В Евертон відбирати треба постійно.


[Проти Арсеналу] Миколенко непогано виглядав: бився, старався. Але йому було незвично. На ньому порушують, а суддя не звертає уваги», - сказав Леоненко в ефірі авторського ютуб-каналу.

Ось тут знову той момент, коли Леон правий. Наче він інколи дає інтерв'ю на тверезу голову:) відбирати м'яч - за дійсно не про український футбол. Та навпаки: напевно, тільки в нас з дитинства вчать падати, коли до тебе хтось торкається.... :/