28 лютого 2023 18:36

"Назар Волошин проявив себе на цих зборах, як людина яка розуміє де вона може знаходитись, щоб отримати передачу". Експерт розповів, за рахунок чого "Динамо" може покращити свою гру

Блогер Михайло Смоловий в ефірі "ТаТоТаке" розповів, які резерви для підсилення гри має "Динамо".


"Давай говорити, що в "Динамо" є резерви. Наприклад, візьму Дубінчака. Коли він грав у "Дніпрі-1", то створював більше моментів за Піхальонка та Довбика. В "Динамо" не дають йому достатню кількість ігрового часу, він його постійно ділить з Вівчаренком. На зборах у свої хвилини Дубінчак створював достатню кількість ігрових моментів і якщо ця історія почне працювати більш стабільно, то це додасть "Динамо" принаймні якихось моментів. Матчі які закінчувались 0:0, тепер не будуть закінчуватись 0:0".


Також Смоловий, висловив свою думку, щодо того хто буде основним лівим вінгером команди у другому колі УПЛ.


"В епізодах коли Кабаєв грав досить просто, це було досить ефективно. Коли Кабаєв не намагався вдягати на себе костюм Супермена, що наче я новий Циганков, видумувати якісь речі, на які він конструктивно не побудований і не був створений ніколи. А коли робив прості передачі, наприклад як на Дубінчака п’ятою в матчі з "Валмієрою", після чого пішла гольова передача. Ще були два моменти якісної взаємодії з Вівчаренком, прості дії, але максимально ефективні. Якщо ми побачимо цього більше в УПЛ, це додаткові моменти".


Ще експерт, прокоментував гру Назара Волошина, який на його думку буде основним правим вінгером "Динамо".


"Була в "Динамо" проблема, що було недостатньо людей щоб заповнювати зони завершення, ближню стійку, дальню, десь на 11-ти метрах. Назар Волошин проявив себе на цих зборах, як людина яка розуміє де вона може знаходитись, щоб отримати передачу".


Також блогер, розповів що очікує від киян в другій частині сезону.


"Є факт, що команда недозабиває те, що вона створює. Якщо вона буде створювати ще більше, вона буде це забивати. Тоді вона буде набирати більше очок, ніж набирала до цього. Але це чемпіонська історія, але буде боротьба за друге місце з "Шахтарем".