27 лютого 2023 12:51

Дембеле відправив 100 тисяч євро "Евре" із 4-ї ліги Франції. Клуб, у якому Усман грав у дитинстві, зазнає фінансових труднощів

Усман Дембеле зробив пожертву своєму колишньому клубу.


Як повідомляє RMC Sport, вінгер «Барселони» допоміг клубу з 4-го дивізіону Франції «Евре», який зазнає фінансових труднощів. За даними журналіста Олександра Самсона, Дембеле перерахував близько 100 тисяч євро.


«Президент клубу Самюель Брігантіно та мер міста Евре Гі Лефран хотіли б подякувати Усману Дембеле за його щедрість та фінансову підтримку, яку він надав клубу у цей важкий період. Усман – вихованець клубу та гордість міста Евре.


Усман завжди підтримував клуб і сьогодні, за підтримки наших викладачів та волонтерів, дозволив забезпечити 700 його членам найкращі умови для занять спортом, щоб вони могли піти його стопами», – йдеться у заяві «Євре».


Це не вперше, коли француз допомагає рідному клубу та місту. У травні 2020 року він підтримав збір коштів для медперсоналу та різних асоціацій, що боролися з коронавірусом. У тому ж році він також приєднався до місцевих благодійних організацій, які займаються наданням продовольчої допомоги нужденним людям.


Усман почав тренуватися в "Євре" у віці 7 років. Він залишався у клубі до 2010 року, коли перейшов до «Ренну».