27 лютого 2023 12:26

Поттер: "Я недостатньо зробив у "Челсі", щоб у мене надто вірили. Але 2 роки тому всі хотіли відставки Артети з "Арсеналу"

Грем Поттер згадав Мікеля Артету та Юргена Клоппа, говорячи про своє становище в «Челсі».


Учора лондонський клуб програв "Тоттенхему" (0:2) у матчі 25-го туру АПЛ. У «Челсі» 1 перемога та 4 голи в 11 останніх іграх. Команда не виграє 6 матчів поспіль.

– Ви, як і раніше, відчуваєте підтримку з боку керівництва?


– Це питання ставлять постійно. І ви не можете припинити це робити. І поки що результати такі, як зараз, я приймаю ці питання. Це частина нашої роботи.

Два роки тому Артета був близьким до відставки з «Арсеналу». Усі хотіли, щоб його звільнили і називали його призначення провалом. Нині ситуація трохи змінилася.



Якщо ви подивіться на ситуацію Клоппа – вони не мають результату, і всі раптом хочуть, щоб його звільнили. Такою є природа футболу. Звичайно, я не так багато зробив у «Челсі», щоб у мене надто вже вірили, і я це приймаю.

Моя справа – не турбуватися про це надто сильно, з розумінням ставитись до таких питань, усвідомлювати, звідки вони з'являються. Потрібно концентруватися на тому, щоб допомагати команді, а також підтримувати гравців, бо вони справді мені подобаються. Це хороші хлопці, вони хочуть перемагати, але зараз ми страждаємо. І я несу за це відповідальність, – сказав головний тренер "Челсі".


Лондонський клуб посідає 10-е місце у таблиці АПЛ і відстає від 4-го місця на 14 очок.