23 лютого 2023 23:11

Алегрі про сезон "Ювентуса": "У Серії А ми набрали 47 очок, як і "Інтер", грали без Погба, Ді Марії, Влаховича. Бачу все в більш позитивному світлі, ніж люди ззовні"

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Алегрі підбив підсумки матчу з «Нантом» (3:0).


«Я задоволений нашою грою, матч був непростим. Французькі вболівальники пристрасно підтримували команду.


Ми зіграли добре і скористалися перевагою, яка дала нам вилучення Паллуа. Нам потрібно збільшити швидкість пасу і зрозуміти: тільки контролюючи м'яч та використовуючи всю площу поля, можна отримати перевагу.


Чемпіони відрізняються від решти, їм все дається легко. Такі футболісти [як Ді Марія] збільшують загальний рівень команди. Він бачить те, чого інші не бачать. Є різні категорії футболістів, і він належить до чемпіонів.


Якщо не зважати на «Наполі», який виступає у власній лізі, у нас у чемпіонаті справи йшли добре. З Ліги чемпіонів нас вибила «Бенфіка», а у Серії А ми набрали 47 очок – як і «Інтер». Це якщо не брати до уваги позбавлення нас окулярів. Але ззовні люди бачать, що «Ювентус» має 32 бали.


Я цей сезон бачу у більш позитивному світлі. Ми грали без Погба, Ді Марії, Влаховича, Бонуччі, Куадрадо. Проте проявили себе деякі молоді гравці, які в іншому випадку могли б цього не зробити. Тепер усі повертаються.

Те, що ми потрапили до Ліги Європи з ЛЧ, не означає, що її легко вигратиме. Потрібно з повагою поставитися до цього турніру, наш обов'язок – дістатися до кінця, як і в Кубку Італії», – сказав Алегрі.