23 лютого 2023 18:53

Жоржинью: "Мама вичитує мене за помилки в матчах, рідко хвалить. Вона сама грає у футбол 3 рази на тиждень"

Жоржиньйо розповів про те, що мама критикує його за невдачі.

«Моя мама – велике джерело натхнення для мене. Вона зробила все, щоб я став найкращим, яким тільки міг бути. Вона завжди намагалася зробити все можливе, щоб дати освіту мені та моїй сестрі, навчала нас бути справді добрими людьми в майбутньому, а не лише дбати про себе.

Вона робила це з самого раннього віку, відколи я пам'ятаю. Вона теж має досвід гри у футбол, вона досі грає. Насправді, вона грає тричі на тиждень. Вона дуже любить футбол, і ми завжди говоримо про нього.

Вона завжди говорить зі мною по телефону про гру, висловлюється про матчі та всі мої дії. Щоразу вона каже мені, що думає про мою гру.


Зазвичай вона вичитує мене, коли я зробив щось не дуже добре. Щиро кажучи, вона мене рідко хвалить. Зі мною вона жорсткий тренер!


Вона живе в Бразилії, але ми, як і раніше, дуже, дуже близькі. Ми постійно підтримуємо зв'язок, він приїжджає, коли може побачити мене і дітей. Вона дуже хоче приїхати подивитися на мене на Емірейтс, просто не може дочекатися. Я поки не знаю, яка це буде гра, але це точно станеться незабаром.

У дитинстві, коли я був зовсім маленьким, вона брала мене на пляж і займалася зі мною технікою. Ми працювали над контролем м'яча тощо. Вона завжди говорила про те, що потрібно шукати гравця поряд, стежити за розташуванням на полі, знати, кому віддати пас тощо», – сказав хавбек «Арсеналу».