23 лютого 2023 16:52

Оуен про Нуньєса: "Не думав, що він буде настільки сирим, але у нього є задатки топ-гравця. Над Дрогба сміялися в 1-му сезоні в АПЛ"

Майкл Оуен висловився про Дарвіна Нуньєса.

«Я не думав, що він буде таким сирим, коли прийде до «Ліверпуля». За нього заплачено великі гроші, і коли я спостерігав за ним у Лізі чемпіонів минулого року, він був абсолютно чудовий, він робить речі, від яких захоплює дух.


Його потрібно тренувати, щоб він став топ-гравцем. Гравець, з яким я б, мабуть, порівняв його – хай і не за стилем, – це Дідьє Дрогба. Коли він приїхав [в АПЛ], люди сміялися з нього весь перший сезон. Його торкання м'яча були жахливі, він припускався багато помилок, але потім він адаптувався.


Я думаю, що з цим хлопцем може статися щось подібне. Він ще дуже неприборканий, і буде потрібно багато тренерської роботи, але він має задатки топ-гравця», – сказав колишній нападник «Ліверпуля» в інтерв'ю BT Sport.


Нападник перейшов до «Ліверпуля» з «Бенфіки» влітку 2022 року за 80 млн євро. У поточному сезоні на його рахунку 6 голів та 3 гольові передачі у 17 матчах АПЛ.