22 лютого 2023 12:37

Анрі про "Ліверпуль" після 2:5: "Це кінець епохи. Вони вели 2:0, але не змогли навіть зберегти це. У гравців більше немає потрібного рівня"

Тьєррі Анрі вважає, що ера нинішнього «Ліверпуля» добігла кінця.


У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів англійський клуб удома поступився «Мадриду» з рахунком 2:5, хоча на 14-й хвилині вів 2:0.

«Вони дуже багато пропускали від «Брентфорда», «Вулвс» та «Брайтона», а тепер вони грали з такою командою, як мадридський «Реал». Мені хотілося дізнатися, на якому вони рівні, і я побачив тендітну команду. Більш ніж тендітну, і чому? Вони вели 2:0. Це саме той початок, який ти хочеш отримати в матчі з «Реалом» або з будь-якою іншою командою Європи, але вони не змогли навіть зберегти це.

Так, Аліссон помилився, але команда його не врятувала. Тібо Куртуа помилився, і "Реал" - це велика команда, тому вони його врятували.

Ліверпуль – м'яка команда, і деякі речі необхідно змінити. Я не вважаю, що Юрген Клопп має піти, але деякі гравці більше не показують рівня, необхідного у «Ліверпулі». Це трапляється і з найкращими, це траплялося зі мною. Це кінець доби.

"Ліверпуль" грає не дуже добре і багато пропускає. Нам усім подобалося те, що вони робили останнім часом. Це важкий момент, вони пропускають п'ять будинків і їх переграють.

Коли я бачу, як Лука Модріч у його віці отримує м'яч і проривається через центр поля, ніби там взагалі немає гравців «Ліверпуля», робить пас на Вінісіуса, який віддає на Бензема, а той переграє воротаря, я просто думаю, що цього недостатньо .

Зараз Ліверпуль не дуже хороший. Їм потрібно переосмислити ситуацію та не втрачати голову до кінця сезону», – сказав Анрі в ефірі CBS Sports.