21 лютого 2023 13:27

Вернер: "Мої проблеми у "Челсі" почалися, коли клуб придбав Лукаку"

Нападник «РБ Лейпциг» Тімо Вернер пояснив, чому йому не вдалося заграти в лондонському «Челсі».


Перші півроку в Челсі пройшли відмінно, я показував те, чого від мене чекали вболівальники, забиваючи голи і демонструючи хорошу гру. Потім у мене почалися проблеми із реалізацією. Іноді VAR скасовував мої голи. Звісно, це підкосило мою впевненість. Зрештою Тухель забув про мене, що я вважав несправедливим і тому вирішив покинути клуб.


Мої проблеми у «Челсі» почалися, коли клуб придбав Лукаку. Я допоміг команді виграти Лігу чемпіонів, граючи в кожному матчі, а потім Томас Тухель віддав перевагу футболістові, який прийшов за 113 мільйонів євро. Ромелу не міг не грати, адже за нього платили великі гроші», – наводить слова Вернера The Sun.


Лондонська кар'єра Вернера не виявилася успішною: він не став гравцем стартового складу, а у 89 матчах забив лише 23 рази та віддав 21 гольову передачу. Минулого літа німець залишив «Челсі» і повернувся до «РБ Лейпцигу», за який грав з 2016 по 2020 рік. Сума трансферу склала €20 млн.


У поточному сезоні Бундесліги нападник зіграв 15 матчів, у яких відзначився п'ятьма голами та двома результативними передачами.