21 лютого 2023 12:32

Ріо Фердінанд: "У Поттера одна з найскладніших робіт в АПЛ – йому дали шалену кількість талантів. Він повинен формувати склад і розчаровувати 11-15 гравців"

Ріо Фердінанд підтримав головного тренера «Челсі» Грема Поттера.

«Я зайду так далеко, що скажу, що у Грема Поттера одна із найскладніших робіт у лізі. Тому що йому дали – дивно це говорити – тому що йому дали шалену кількість талантів.

Але він новий тренер, він ніколи не мав справи з гравцями такого рівня, з такими его, і йому доводиться справлятися з цим. Отже, тільки уявіть: щотижня він приходить на роботу – так, у його розпорядженні чудові гравці, але вони не команда. Він повинен формувати склад та розчаровувати від 11 до 15 гравців.

Усі гравці думають, що вони мають грати. Одна з найскладніших розмов для будь-якого тренера – це сказати гравцю, що він не гратиме цього тижня. Це важко. Я хочу сказати, що це один із елементів того, наскільки все складно: треба керувати людьми».

Про те, чому керівництво «Челсі» досі не звільнило Поттера


«Я думаю, вони діють по-своєму, і лише час покаже, чи вони дійсно ті, за кого себе видають. Чи можуть вони протистояти тиску з боку зовнішніх факторів, таких як засоби масової інформації та фанати?» – сказав колишній захисник "Манчестер Юнайтед" у підкасті Vibe with Five.