20 лютого 2023 20:32

Модрич про камбек із ПСЖ у ЛЧ-2022: "Всі списували "Реал" з рахунків: "Вони мертві", "Модрич має закінчити кар'єру", "Кроос не може грати". Тому ви бачили ті святкування

Лука Модріч висловився про перемогу «Реала» у Лізі чемпіонів-2022.


«Здається, всі наші суперники були фаворитами. Я думаю, те, що сталося, важко описати.


Наприклад, я пам'ятаю, що перший матч проти ПСЖ ми програли з рахунком 0:1 і грали добре, але тренер замінив мене. І я сидів із Карвахалем. І я сказав йому, що ми відіграємось на Бернабеу.


Я знав, що на "Бернабеу" нам доведеться розкритися. Нам потрібно було показати наші атакуючі якості, і я знав, що їм буде непросто, якщо ми зіграємо так, як уміємо. І це сталося, особливо в останні 30-35 хвилин другого тайму.


Уболівальники також відіграли важливу роль. Наші фанати дуже вимогливі, дуже вимогливі. Іноді, коли все йде не так, як ти хочеш, так воно й може бути... Але той сезон був чимось неймовірним, галас на стадіоні був іншим.

Ось чому ви бачили святкування. Вони прийшли природно, але ще й тому, що всі списували з рахунків. «Вони мертві», «Модрич має закінчити кар'єру, «Кроос не може грати», розумієте? Це емоційний момент», – сказав півзахисник «Реала» в інтерв'ю BT Sport.