19 лютого 2023 23:54

Екс-тренер "Саутгемптона" повернувся на поле і віддав асист у матчі 12-го англійського дивізіону

Колишній головний тренер "Саутгемптона", що веде запеклу боротьбу за виживання в АПЛ, 49-річний Натан Джонс лише за тиждень після звільнення повернувся на поле як футболіст "Кренборна". З 12-го англійського дивізіону - Футбольної ліги Дорсета, повідомляє TalkSport. 12 лютого, вигравши зі "святими" лише один із чотирнадцяти матчів у Прем'єр-Лізі, Натан Джонс був звільнений із "Саутгемптона", але екс-зірка "Брайтона", "Саутенда" і "Йовіла" не сидів склавши руки - йому запропонували допомогти потренувати скромний "Кренборн" із графства Дорсет, однак Джонсу довелося не просто керувати командою з технічної зони, а й аврально вийти на поле в старті проти резервістів "Вергем Рейнджерс".


Ба більше, доволі швидко Джонс встиг віддати гольову передачу Джеку Дрісколлу, "на досвіді" відкросивши з флангу. І незважаючи на те, що Натан не дограв матч до кінця, уже за десяток хвилин після свого асисту, отримавши м'язове ушкодження, "Кренборн" здобув упевнену перемогу - 4:0! Піднявшись на четверте місце у своєму дивізіоні.


"Божевільна історія. Минулої суботи він керував "Саутгемптоном" у Прем'єр-Лізі, але вже наступної суботи він грав у Лізі Дорсета за могутніх "Кренс". Він, без жодної іронії, найкумедніший менеджер з усіх, хто працював у Прем'єр-лізі. І який чудовий дебют у "Кренборні". Велика повага", – прокоментували повернення Джонса на поле вболівальники клубу з Дорсета.


За словами репортера Daily Echo Альфі Гауса, Джонс допоміг "Кренборну", в якого не вистачало одного футболіста – і екс-тренер "святих" із великим задоволенням простягнув руку допомоги команді, де грає його близький друг. Тоді як "Саутгемптон", уже без Натана, створив сенсацію, мінімально обігравши "Челсі" на виїзді завдяки результативному штрафному удару Джеймса Ворд-Проуза.