19 лютого 2023 14:39

"Мудрик втрачає себе": коментатор назвав головну проблему Михайла у "Челсі" - у "Шахтарі" він грав по-іншому

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик все ще не може знайти свою гру в лондонському клубі, коментатор Роберто Моралес пояснив у чому причина.


Михайло Мудрик місяць тому залишив Шахтар і перейшов до Челсі за 70+30 млн євро. 22-річний вінгер зіграв за лондонський клуб уже п'ять матчів, але хороший рівень продемонстрував лише у стартовій грі з Ліверпулем (0:0).

Роберто Моралес проаналізувавши гру Михайла у матчі із Саутгемптоном (0:1) і дійшов висновку, що Мудрик потроху втрачає себе, оскільки він змінив свій стиль гри на більш командний.

«Мудрик намагався, але вся команда була дуже депресивною. Проблемою Мудрика може стати те, що він потроху втрачатиме себе. На відміну від того, як він грав у Шахтарі, у Челсі він намагається багато працювати у відборі».

На думку коментатора, 22-річному українцю треба більше грати так, як він це робив у Шахтарі – брати гру на себе та робити забіги у вільні зони.

«Для колективної гри це добре, але він втрачає себе, свої найголовніші якості. Насамперед, Мудрик – це індивідуальна гра, обіграш один на один на швидкості та забіги у вільні зони», – сказав Моралес у підкасті «ТаТоТаке».

Наступний матч Челсі проведе 26 лютого проти Тоттенхема. Гра розпочнеться о 15:30 за київським часом.