18 лютого 2023 13:43

Ротен: "Роздягальні ПСЖ потрібна сильна людина, потрібна зірка. Їм потрібен Зідан"

Колишній футболіст «ПСЖ» Жером Ротен прокоментував чутки про те, що паризький клуб може очолити Зінедін Зідан, заявивши, що легендарний француз саме той тренер, який необхідний парижанам.


“Нам потрібна зірка на чолі “ПСЖ”. Коли я дивлюся на те, як справи, то кажу собі, що Зідан був би придатною людиною для цієї роботи. Люди, які працюють у клубі сьогодні, намагаються щосили, щоб донести до роздягальні всю важливість гри за «ПСЖ», щоб гравці усвідомили це і відчували себе менш розкутим. Цій роздягальні потрібна сильна людина, до якої прислухалися б. Така людина, як Зідан. Людина, яку поважають усі за те, чого вона досягла у футболі. Зідан здатний приймати важливі рішення, купуючи або позбавляючись гравців, рішення, які будуть поважатися всією командою. Те, що зараз важко для Крістофа Галтьє», — наводить слова Ротена RMC Sport.


Зідан зараз є безробітним. За чутками, у кандидатурі Зідана як головний тренер «ПСЖ» зацікавлене найвище керівництво парижан. Раніше повідомлялося, що нинішній наставник «ПСЖ» Крістоф Галтьє має час до 8 березня, щоб виправити ситуацію з результатами команди і уникнути звільнення.