18 лютого 2023 10:00

Daily Mail: Грінвуд порозумівся з одноклубниками

Відсторонений від ігор та тренувань нападник «Манчестер Юнайтед» Мейсон Грінвуд провів кілька приватних зустрічей з деякими зі своїх одноклубників, щоб порозумітися з ними, повідомляє The Daily Mail.


Повідомляється, що оскільки в команді все ще немає єдиної думки щодо повернення Грінвуда, Мейсон попросив одноклубників вислухати його. Видання наводить слова неназваного джерела, близького до гравців клубу: Він зв'язався зі своїми товаришами по команді, частина з яких знає ще з часів навчання в Академії. Вони зустрілися з ним наодинці, щоб вислухати його і ухвалити власне рішення».


Нагадаємо, англієць був звинувачений у спробі зґвалтування та нападу у січні минулого року. Нещодавно Королівська прокуратура виправдала Грінвуда та зняла з нього всі звинувачення. Після цього «Манчестер Юнайтед» виступив із заявою, згідно з якою клуб взяв до уваги рішення суду, але ініціює власне розслідування.


Одразу після висунення звинувачень «Манчестер Юнайтед» виключив Грінвуда зі складу команди, а спонсор Nike оголосив про припинення співпраці з форвардом. Перед судом гравець постав у жовтні 2022 року.