13 лютого 2023 17:42

Захисник ПСЖ Маркіньос назвав найболючішу поразку в кар'єрі

Захисник «ПСЖ» Маркіньос назвав програний фінал Ліги чемпіонів 2020 року з «Баварією» найболючішою поразкою у своїй кар'єрі.


«Ліга чемпіонів — це турнір, у якому ми хочемо здобути перемогу, бо раніше наш клуб ніколи не досягав такого. Також і багато гравців не ставали переможцями Ліги чемпіонів. Але на нас немає жодного додаткового тиску. Думаю, за 10 років ми пережили ті самі радості та прикрощі, що й наші вболівальники.

Як, наприклад, поразка від «Баварії» у фіналі 2020 0:1. Або ті гарні та важливі перемоги, які приносили нам стільки емоцій… Футбол – це задоволення від відчуття перемоги. Але існує і біль від поразок, таких як від «Барселони» чи «Реала»… Ми пережили ці протилежні емоції. 2020 показав нам обидві сторони медалі. Ми були дуже близькі, але коли ви зазнаєте поразки, це найгірше, що можна випробувати в житті.

Якщо порівнювати, то поразка від «Баварії» для мене більш болісна, ніж від «Реала» 2022 року. Ми були дуже близькі. Так, це найболючіше. Запитайте будь-якого гравця, немає нічого важчого, ніж програти у фіналі», — наводить слова Маркіньоса Le Parisien.