9 лютого 2023 19:46
1

"Це буде топ-захисник": селекціонер "Чорноморця" розповів, хто з його команди буде коштувати, як Забарний

Селекціонер Чорноморця Кирило Ковальчук назвав головний актив одеситів в оборонній лінії, який у перспективі коштуватиме близько 20 млн євро.


Цього зимового трансферного вікна Динамо продало Іллю Забарного в Борнмут за 27 млн євро. Кирило Ковальчук вважає, що у Чорноморці є захисник такого ж калібру – це Володимир Салюк.

«Салюк. Це буде топ-захисник. Йому потрібно рік-два, щоб правильно розкритися.

Думаю, ми з нашої помилки його використовували трошки неправильно - з краю, хоча він виражений центральний захисник. І якщо за Забарного дають більше 20 мільйонів євро, то, мені здається, цей хлопець може піти приблизно схожим шляхом».


Селекціонер запевняє, що Салюку поки що не вистачає досвіду та повернення на рідну позицію – до центру захисту.

«Йому потрібний досвід. І зараз на зборах він у нас починає грати центральним захисником, на своїй основній позиції, тож це точно буде топ-захисник, побачите.

У мене до нього особливе ставлення. Ми з Генінсоном «нянчимо» його, бо розуміємо, що це талановитий хлопець і всіляко хочемо допомогти йому. Він прогресує, мовчить, працює цілодобово», - сказав Ковальчук в ексклюзивному інтерв'ю Fanday.net.

Селюк перейшов до Чорноморця на правах вільного агента з Балкани Зоря минулого літа. За пів сезону у складі одеського клубу він провів 13 поєдинків, але результативними діями у них не вирізнявся.

Його контракт із одеситами розрахований до літа цього року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює 20-річного центрального захисника у 200 тисяч євро.


Фото - ФК Чорноморець

Дати в 20 ще пару років, щоб правильно розкритися... Забарному теж 20 і він давно розкрився...