7 лютого 2023 09:12

Боси "Реала" втрачають віру в Анчелотті. Виступ на КЧС може стати для тренера вирішальним

Керівництво "Реала" втрачає віру в Карло Анчелотті.


Як стверджує Relevo, після поразки від "Барселони" у Суперкубку Іспанії та збільшення відставання від першого місця у Ла Лізі до 8 очок позиції Анчелотті у "Реалі" ослабли.

Після поразки від "Барселони" у Суперкубку віра керівників "Мадрида" у тренера надламалася. У зв'язку з цим виступ на клубному чемпіонаті світу може стати для Анчелотті вирішальним. Таке становище тренера пов'язане не лише з результатами команди, а й із загальними відчуттями від її гри.

Анчелотті, який уже знає, що ставлення до нього в керівництві "Реала" змінилося, немає права на помилку. Він спокійно сприймає це, оскільки знає та розуміє, які вимоги у "Реалі". Також тренер усвідомлює, що команда має продемонструвати реакцію на невдачі.

Анчелотті розуміє, що має привести "Реал" до трофеїв наприкінці сезону.

Незважаючи на слова, що він задоволений складом на тлі відсутності придбань у зимове трансферне вікно, тренер опинився в положенні, коли він повинен розраховувати на 15-16 гравців у 6 турнірах. Зокрема, Анчелотті хотів, щоб "Реал" підписав форварду на заміну Каріму Бензема, але цього не сталося.

"Реал" завтра зіграє з "Аль-Ахлі" у півфіналі клубного чемпіонату світу.