5 лютого 2023 17:37

Екс-гравець "Челсі": "У Нуньєса ті ж проблеми, які раніше мали Рашфорд"

Колишній футболіст «Челсі» Тоні Каскаріно поділився думкою про форварда «Ліверпуля» Дарвіна Нуньєса, порівнявши його невдачі з періодом нападника Маркуса Рашфорда з «Манчестер Юнайтед», коли мали проблеми з реалізацією моментів.


«Коли Нуньєс тільки прийшов, я одразу зрозумів, що він може бути справді добрим нападником. Він постійно потрапляє в ситуації віч-на-віч і не реалізовує їх.

У «Ліверпуля» був неймовірний нападник на ім'я Іан Раш, у якого теж було безліч виходів віч-на-віч. Він був дуже точний у своїй реалізації, і це явно не те, що Нуньєс демонструє зараз.

Завершення — це справді складна навичка, і вона має навчитися цьому. Я бачив, як останнім часом змінився Маркус Рашфорд. Пам'ятаю, чотири роки тому я писав статтю про нього, і він нагадав мені Нуньєса, який мав ті ж самі проблеми — він не міг завершувати такі моменти.


І якщо ти збираєшся грати за топ-клуб і при цьому не забивати в подібних моментах, то довго не пробудеш. Рашфорд почав забивати. Нуньєс теж має навчитися цьому, але це одна з багатьох проблем», — наводить слова Каскаріно talkSPORT.