4 лютого 2023 12:38

"Ми навіть посварилися": дружина екс-хавбека "Динамо" згадала, як війна стала причиною їхньої сімейної драми

Дружина півзахисника Олександрії Сергія Рибалки Маргарита розповіла, як початок повномасштабної війни Росії та України сприймався у їхній родині.


Як відомо, 24 лютого 2022 року росія розпочала широкий наступ на Україну. Маргарита Рибалка зізналася, що Сергій попереджав її про початок гарячої фази, проте вона вважала інакше.


«Я не вірила, що це станеться. Сергій мені казав, що війна буде. Ми навіть за кілька днів до початку посварилися, бо він казав, що буде, а я говорила, що це неможливо, що росія не може на нас напасти», – заявила Рибалка в інтерв'ю YouTube каналу «Анна Реброва».


Батько Маргарити, а також сам Сергій намагалися переконати її виїхати за кордон, але жінка вирішила залишитися в Україні, оскільки вона не хотіла бути в когось у гостях і кидати чоловіка.


«Коли це сталося, мені казали, щоб я поїхала до рідної сестри до Австралії до Сіднею чи до друзів до Чехії. Але я сказала, що якщо й поїду, то тільки до сестри. Коли я уявила, що я залишу Сергія та батьків тут і буду там сама, я плакала і казала «ні». І я нікуди не поїхала.


Маргарита вирішила не залишати країну і народити другу дитину на батьківщині, в чому її також переконав її лікар.

Нагадаємо, що Рибалка перебував у структурі Динамо з 2008 по 2018 роки. (104 матчі, три голи, п'ять асистів). З літа 2021 хавбек захищає кольори Олександрії.