2 лютого 2023 11:54

"Пумас" вимагають від Алвеса 5 млн доларів за порушення умов контракту через справу про зґвалтування

«Пумас» вимагають від Дані Алвеса багатомільйонної компенсації на тлі справи про зґвалтування.


Колишнього захисника «Барселони», «ПСЖ» та «Ювентуса» взяли під варту без права внесення застави за підозрою у зґвалтуванні дівчини в туалеті нічного клубу. Йому загрожує від 4 до 12 років ув'язнення.

Як тільки бразильця затримали за підозрою у зґвалтуванні, «Пумас» розірвали контракт із ним.

Як повідомляє UOL, мексиканський клуб вимагає від футболіста компенсації у розмірі 5 млн. доларів за порушення умов контракту.

20 січня, у день взяття під варту, керівництво «Пумас» направило Алвесу електронного листа, в якому повідомило про розірвання контракту та повідомило його про бажання отримати компенсацію.

Мексиканський клуб посилається на пункт договору, що передбачає покарання за проблеми з допінгом, за участь «у будь-якому скандалі, який стане надбанням громадськості» або в «будь-якій дії, яка вважається злочином за законодавством країни, в якій вона мала місце». Клуб вважає, що справа Алвеса відноситься до третього типу, і тому потребує фінансової компенсації.

У листі «Пумас» зазначили, що залишають за собою право звернутися до ФІФА чи будь-якого іншого компетентного органу, щоб зажадати компенсацію.