31 січня 2023 23:21

"Фулхем" підписав сербського центрхава "Торіно"

Англійський "Фулхем" на своєму офіційному сайті підтвердив, що сербський хавбек "Торіно" Саша Лукіч переїде в АПЛ. Контракт 26-річного Лукіча з лондонським клубом розрахований на чотири з половиною роки з опцією продовження ще на рік, а суму трансферу "коттеджери" вирішили не розкривати.


"Дуже радий підписати контракт із "Фулхемом" і стати частиною команди. З нетерпінням чекаю на початок роботи – коли приїду до Англії, зустрінуся з головним тренером, гравцями та персоналом, а потім тренуватимуся з ними. Бачив матчі "Фулхема" в цьому сезоні, мені все сподобалося – хороша гра, хороший склад. У клубній історії є чимало великих гравців, та й зараз у команді є футболісти високого рівня – такі, як мій співвітчизник Александар Мітровіч", – резюмував Лукіч, який у змозі закрити будь-яку позицію в центрі поля.


Раніше The Athletic повідомляв, що "Фулхем" виявляв інтерес до Абдулає Дукуре з "Евертона", проте висока зарплата 30-річного хавбека не влаштувала "коттеджерів", які переключилися на молодшого Лукіча, що у складі збірної Сербії зіграв на ЧС-2022 у Катарі, а в поточному сезоні Серії А забив три м'ячі та віддав одну гольову передачу в 18 матчах.