27 січня 2023 13:13

"Шахтар" домовився про новий трансфер до АПЛ: несподівана розв'язка близька до завершення

Вінгер Шахтаря Тете, який грає на правах оренди за французький Ліон, може до закриття трансферного вікна змінити клубну прописку.


Шахтар до закриття зимового трансферного вікна може заробити гроші на бразильці, у якого залишився останній рік за контрактом із донецькою командою.

За даними Transfermarkt, Тете залишив розташування Олімпіка, щоб завершити перехід у Лідс Юнайтед. Орендна угода Шахтаря та Ліона передбачала опцію викупу 22-річного футболіста.

Футболіст перебуває на контракті з Шахтарем, але зараз перебуває в оренді в Ліоні після того, як ФІФА призупинила дію контрактів усіх іноземних гравців в Україні внаслідок вторгнення Росії.

Тете перейшов до Шахтаря з бразильського Греміо у лютому 2019 року за 15 мільйонів євро. У складі донецького клубу футболіст провів 108 матчів, у яких забив 31 м'яч та зробив 15 результативних передач.

У поточному сезоні бразилець зіграв за французьку команду 19 поєдинків, забив шість м'ячів та оформив п'ять асистів. Transfermarkt оцінює гравця у 25 мільйонів євро.


Фото - ФК "Шахтар"