21 січня 2023 23:31

"Йому є що покращити". Рауль неоднозначно висловився про перспективи гравця "Шахтаря" в основній команді "Реала"

Фото - ua.depositphotos.com


Вінісіус Тобіас отримав похвалу від головного тренера молодіжної команди Реала Рауля. 18-річний бразилець, права на якого належать Шахтарю, добре проявляє себе у Мадриді.


Вінісіус Тобіас може дебютувати за першу команду Реала, якщо він серйозно прогресуватиме. Так вважає Рауль.

«Йому є що покращити. Він ще дуже молодий. Ми бачимо набагато сміливішого Тобіаса в матчах, що пробує більше речей на полі, з великою кількістю енергії. Він краще захищається з кожним днем, потрібно набратися терпіння, він може отримати шанс у першій команді», – цитує Рауля Defensacentral.

Нагадаємо, що Тобіас приєднався до Шахтаря у зимове трансферне вікно сезону 2021/2022 з Інтернасьоналу за шість мільйонів євро. Футболіст так і не дебютував за гірників через початок повномасштабної війни в Україні.

Бразилець припинив контракт із Шахтарем, скориставшись правилом ФІФА, і пішов в оренду до Реалу. Там він виступає у молодіжній команді.


У сезоні 2022/2023 правий захисник провів за команду 22 гри, у яких відзначився п'ятьма асистами. Орендна угода його дійсна до літа 2023 року, а контракт із Шахтарем до червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює виконавця у три мільйони євро.

Раніше сайт FanDay.net публікував інформацію про те, що Реал розглядає варіант із викупом контракту гравця.

Тобіас був близьким до дебюту за основу Реалу в матчі 1/8 Кубка Іспанії з Вільярреалом (2:3), проте через негативний сценарій гри для мадридців дебют довелося відкласти.