21 січня 2023 13:38

Головний тренер "Ювентуса" вперше публічно виступив після покарання клубу

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Алегрі вперше прокоментував покарання туринців, які втратили 15 очок у турнірній таблиці чемпіонату Італії цього сезону.


«Що б я хотів сказати уболівальникам «Ювентуса» у цей скрутний момент? Завтра важливий матч (з "Аталантою" в Серії A. - Прим.). Нам потрібно підготуватися до нього та продовжувати працювати. Ми маємо думати лише про те, що відбуватиметься на полі.


Чи змінилася ситуація після втрат нами 15 очок? Ні, нічого не змінюється. Нам у будь-якому випадку потрібно набирати очки. Завтра буде складно, бо «Аталанта» перебуває у добрій формі. Нам потрібна перемога, яка дозволить нам вийти на сьоме місце.


Судові розгляди – це справа клубу, буде подано апеляцію, як уже було оголошено. Ми думаємо про гру. У нас 22 очки, ми повинні перемогти, щоб набрати 25 очок, що дозволить нам піднятися вище.


До оголошення рішення суду ми були в одному очку до другого місця, продовжуючи боротьбу за місце у Лізі чемпіонів та, можливо, за перемогу у чемпіонаті. Ми повинні продовжувати робити свою справу, тому що коли через два місяці буде оголошено остаточний вирок, ми не повинні шкодувати, що не зробили того, що було. Завтра буде важливий матч. Ми були в такому становищі місяць тому, коли президент і рада директорів пішли у відставку. Це несподівана подія, але ми повинні зберігати спокій і виявляти бажання та рішучість, щоб перемагати. Що буде далі, думатимемо потім, а поки ми постараємося вийти на сьоме місце», — наводить слова Алегрі Sky Sport Italia.