19 січня 2023 08:45

"Яремчуку не вистачає лише голів". Тренер "Брюгге" продовжує підтримувати українського форварда

Фото - ua.depositphotos.com


Уже п'ять матчів поспіль не виграє "Брюгге", що позначилося не тільки на турнірному становищі команди, а й на впевненості деяких гравців. У минулому турі проти "Андерлехта" Роман Яремчук мав кілька чудових гольових шансів, але втрачав їх – що вже стає традицією: Яремчук не забивав із середини жовтня. Ферран Хутгла виходить тільки на заміну, а Абакар Сілла був вилучений у матчі з "Генком".


Перед матчем із "Сент-Трюйденом" головний тренер "синьо-чорних" Скотт Паркер прокоментував Sporza стан своєї атаки, зазначивши, що доведеться робити непростий вибір:


– Андреас Сков-Ольсен не зіграв з "Андерлехтом" через травму стегна, він уже нормально почувається, але до матчу проти "Сент-Трюйдена" ще не буде готовий. Хоча його динаміка мені подобається. Сподобалося й те, як Роман Яремчук зіграв проти "Андерлехта". Можливо, Роман оцінює свої матчі за забитими голами – але це, мабуть, єдине, чого йому забракло з "Андерлехтом". У всьому іншому я ним задоволений.

Хоча мені і належить прийняти нелегке рішення – в розпорядженні є Яремчук, є Ферран Хутгла, а також молодий Абакар Сілла. Який був вилучений із "Генком". Ми багато працювали з ним цього та минулого тижня. Абакар – молодий гравець, якому ще багато чого належить дізнатися про футбол. Але поки що він здоровий і також може претендувати на потрапляння до складу, – резюмував Паркер.