18 січня 2023 13:25

Гравеця "Шахтаря" помічено на тренувальній базі "Реала": гірники можуть провести черговий гучний трансфер

Захисника Шахтаря Вінісіуса Тобіаса, який на правах оренди виступає за Кастілью, переведено в основну команду Реала напередодні кубкового матчу проти Вільярреала.

У четвер, 19 січня, Реал на виїзді проведе поєдинок 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Вільярреала. Напередодні гри команда Карло Анчелотті має кадрові проблеми. Давид Алаба, Дані Карвахаль, Лукас Васкес та Орельєн Тчуамені травмовані та точно пропустять матч.


Через нестачу футболістів мадридці підтягли в основну команду гравців із Кастільї. Зокрема, на тренуванні Реала були помічені Марвел, Вінісіус Тобіас та Хав'єр Вільяр, пише Defensa Central.


Що стосується Тобіаса, то цілком імовірно, що він зможе дебютувати в основному складі вершкових у грі з жовтою субмариною, оскільки за інформацією Marca він буде в заявці на матч.


Реал зараз роздумує над повноцінним викупом бразильця у Шахтаря. Ще навесні повідомлялося, що чемпіони Іспанії можуть придбати 18-річного футболіста за 18 мільйонів євро, проте останнім часом в іспанській пресі фігурує цифра 10 мільйонів.


Фото - ФК "Шахтар"